Multiparameter meters voor waterkwaliteitsanalyse

Combinatie-instrumenten zijn de ideale oplossing voor toepassingen waarbij de gebruiker de niveaus van verschillende parameters tegelijkertijd moet controleren. Hanna Instruments' reeks van multiparameter-instrumenten kan de behoefte aan twee of meer individuele meters vervangen. Hierdoor bespaart u tijd en ruimte. Hanna Instruments wijdt zich voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe tijd-, kosten- en ruimtebesparende oplossingen voor drukbezette laboratorium- en veldwerkers.

Eenvoudige en geavanceerde multiparameter-instrumenten

Combinatie-instrumenten zijn de ideale oplossing voor toepassingen waarbij de gebruiker de niveaus van verschillende parameters tegelijkertijd moet controleren. Hanna Instruments’ reeks van combinatie-instrumenten kan de behoefte aan twee of meer individuele meters vervangen. Hierdoor bespaart u tijd en ruimte. Hanna Instruments wijdt zich voortdurend aan het ontwikkelen van nieuwe tijd-, kosten- en ruimtebesparende oplossingen voor drukbezette laboratorium- en veldgebruikers.

Nieuwe benchmeters

HI5521 en HI5522 zijn USP-compatibele research grade laboratorium pH/EC- en pH/ISE/EC-benchmeters met een dot-matrixkleurenscherm (240 x 320), schermverlichting en meetresolutie tot op één duizendste nauwkeurig. Beide meters hebben twee kanalen en de HI5522 heeft ook ISE-functionaliteit.

Beide meters kunnen worden gebruikt om alle drie de fases van USP <645>-conductiviteitstesten voor waterkwaliteit uit te voeren, en ons exclusieve CAL Check™-diagnosesysteem houdt de gebruiker op de hoogte van de kwaliteit en de toestand van de elektrode en de buffergroepen voor kalibratie.

Draagbare multiparameter meter

Hanna Instruments’ nieuwe HI9829 is een multiparameter draagbaar instrument dat tot 17 verschillende waterkwaliteitsparameters controleert (10 gemeten, 7 berekend). De meter heeft een 128 x 64 pixel dot matrix, verlicht lcd-scherm dat de grootte van de cijfers automatisch aanpast om tot 12 metingen tegelijkertijd op het scherm te krijgen.

Voor het controleren en opslaan van gegevens, is de HI9829 uitgerust met Hanna Instruments’ exclusieve Fast Tracker™, Tag Identification System. iButtons© met unieke ID-nummers kunnen worden geïnstalleerd om specifieke plaatsinformatie op te slaan tijdens het loggen. De meter bezit uitvoerige GLP-eigenschappen en het versturen van gegevens gebeurt via USB-verbinding.