Meetinstrumenten voor wijn

Betere technologie voor betere wijnanalyse. Meters ontworpen om kleine en middelgrote wijnhuizen te helpen kwaliteitswijn te produceren. Profiteer van de knowhow en garantie van een fabrikant!

Lees onze blog: '8 tips voor het voorbereiden van uw wijnlab'

Brochure Meetinstrumenten voor wijnanalyse
form

Europese regelgeving legt zeer nauwkeurige wijnbereidingsmethoden en regels van oenologische praktijk op aan wijnprofessionals. Om de dagelijkse metingen en controles van de wijnboer te vereenvoudigen, biedt Hanna Instruments een breed scala aan hoogwaardige tools voor toegepaste analyses in de wijnbouw, wijnbereiding en oenologie.

Al onze instrumenten zijn ontwikkeld met de meest recente technologieën en zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk en intuïtief te zijn. Hanna Instruments is opgericht in 1978 en dankt zijn succes aan het aandachtig en aanhoudend luisteren naar zijn klanten om hen de producten te bieden die ze nodig hebben.

Hanna Instruments heeft meerdere ervaringen en vaardigheden opgedaan, die in de loop der jaren op vele gebieden zijn opgebouwd, en moet al haar klanten ten goede komen. Het belangrijkste doel: klantvoorkeur zijn door middel van efficiënte klantenservice, onberispelijke diensten en kwaliteitsproducten.

< Lees "8 tips voor het voorbereiden van uw wijnlab"