Meet- en regelinstrumenten voor zwembadwater

Hanna Instruments heeft een breed assortiment aan meetinstrumenten ontwikkeld voor snelle en betrouwbare en snelle analyses van zwembaden, whirlpools, bubbelbaden en spa's. Knoeien met teststrips en testkits is vanaf nu voorbij. Elektronisch meten is nauwkeuriger, betrouwbaarder en sneller!

Bent u particulier? Vind ons assortiment digitale meetinstrumenten voor zwembadwater op: www.gezondzwembadwater.nl.

Brochure Zwembadwateranalyses
form
De Zwembadkrant

Met trots stellen wij u onze Pool Line voor!

Sinds de oprichting in 1978 is Hanna Instruments internationaal uitgegroeid tot één van de grootste spelers op het gebied van ontwikkeling, productie en verkoop van meet- en regelapparatuur voor waterkwaliteitsanalyses.
Wereldwijd heeft Hanna Instruments meer dan 60 lokale verkoop- en servicekantoren en vier eigen productievestigingen in Europa en Amerika.

Service

In de Benelux is Hanna Instruments sinds 1987 de vertrouwde deskundige partner van de zwembadinstallateur. Hanna Instruments ondersteunt zijn dealers met technische kennis én service na verkoop.

Expertise

Regelmatig organiseert Hanna Instruments cursussen en workshops om de kennis van de zwembadinstallateurs op peil te houden. Deze omvatten het analyseren van de waterkwaliteit en de installatie en het onderhoud van automatische meet- en doseerapparatuur.

Direct

Hanna Instruments is één van de weinige fabrikanten van meet- en doseerapparatuur die in de Benelux fysiek aanwezig is en waar installateurs rechtstreeks bij terecht kunnen. Deze directe samenwerking brengt talloze voordelen met zich mee!